tiistai 31. lokakuuta 2017

KOTI PYYKKIPOJILLE (MIKSEI -TYTÖILLEKIN) ☺Tänä sukupuolineutraalina aikana täytynee keksiä pyykkipojallekin uusi nimi. Miltä kuulostaisi pyykkipersoona tai pyykkihenkilö? Niinpä niin. ☺

”Pyykkipoika on useimmiten puusta tai muovista tehty pieni esine, jota käytetään yleisesti kiinnittämään kuivatettavia vaatteita kuivaustelineeseen. Siinä on kaksi kappaletta kiinnitettynä toisiinsa jousilangalla. Pyykkipojilla kiinnitetään pyykit pyykkinarulle.” Wikipedia

Ei siitä sen enempää. Tarpeellinen keksintö, joka ansaitsee arvoisensa kodin. Koska säilytys tapahtui tätä ennen muovipussissa, oli aika tehdä jotain. Siis sopiva syy uuteen käsityöprojektiin .
Nyt pyykkipojilla on oma koppansa, jonka voi ripustaa koukusta pyykkinarulle vaatteiden ripustuksen ajaksi. Loogista ja käytännöllistä . Ja edelleen mitä mainioin tapa hyödyntää jämälankoja!

Kopan sisällä on metallinen tukikehikko (jäi yhdestä vanhasta puretusta korista). Jokainen ympäröivä sivu on omanlaisensa virkattu neliö. Myös pohjassa on erilainen neliö – ihan vaan kun pyykkipoikakori on ilmassa niin täytyyhän pohjankin olla katseenkestävä☺.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti