tiistai 27. maaliskuuta 2018

PÄÄSIÄISPUPUT PIILOSSA


Pääsiäisleivonnan neljäs ja tältä vuodelta viimeinen osa on tässä: puput ovat kaivautuneet muffinssivuokiin piiloon 😊. Makeaan herkkuun on sisällytetty ripaus pääsiäistä muutoinkin kuin pupujen toimesta. Kyllä, mukana on pashaa 😊. Tämä suhteellisen helppo kahvipöydän keskustelun aihe syntyy ilman uunia.


Pääsiäispuput piilossa (gluteeniton)

6 isohkoa muffinssivuokaa / pupua  • Iso levy riisisuklaata, 150-200 g (gluteeniton)
  • 3 pashapikaria
  • Sokerimassaa, eri värejä
  • Koristesuklaa- ja karkkimuniaSäilytä riisisuklaata ja pashaa jääkaapissa ennen valmistusprosessia. Murskaa riisisuklaa (esim. monitoimikoneella) ja sekoita pashan kanssa. Siirrä muffinssivuokiin. Itse käytin kumihanskoja apuna 😊.

Muotoile valitsemastasi sokerimassasta (esim. keltainen) 6 kpl pyöreähköjä lätysköjä, joilla peitetään muffinssivuoan ”aukko”. Nosta tässä vaiheessa tekeleet hetkeksi jääkaappiin.

Pasha-riisisuklaaseos päällystetään sokerimassalla.
Sitten onkin aika muotoilla valitsemistasi väreistä pupun osia. Kroppa tulee kun pyörittelet pallon ja hännän tupsu syntyy pienestä pallosta. Tassuja täytyy hieman käsissä muotoilla, samoin anturoita.Asettele lopuksi pupujen osat vuokiin niin että ne näyttävät kuin pupu olisi puoliksi piilossa.Puput ovat luulleet pääsevänsä piiloon, mutta joutunevat syödyiksi pääsiäisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti