Tästä maukasta ja helppoa tarjottavaa vaikka kevään juhlien noutopöytään!
😊 Ainesosat voi muunnella halutessaan
allergiat ja syöjien määrät huomioiden . Krutongitkin voi paistaa pannulla,
mutta uunissa tulee kätevämmin – omenaisen makuvivahteen kera. Eikun
herkuttelemaan 😊.
Pastasalaatti
3-4 annosta
- 1/2 kurkku
- 10 kirsikkatomaattia
- 2 dl simpukkapastaa
- 1 prk tonnikalaa vedessä
- 100 g kinkkukuutioita
- 1 pkt fetakuutioita öljyssä
Keitä pasta (halutessasi gluteeniton) ohjeen mukaan. Pilko ja yhdistä sillä välin muut aineet. Sekoita lopuksi keitetty pasta joukkoon.
![]() |
Ensimmäiset kirsikkatomaatit omasta "penkistä" - ja jo toukokuussa! ☺ |
Omenaiset uunikrutongit
- Muutama siivu kuivahtanutta leipää (halutessasi gluteeniton)
- 2 tl yrttimaustetta
- 1 tl suolaa
- 2 rkl avokadoöljyä
- 2 rkl omenatäysmehua
Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi. Tee marinadi muista aineista kulhoon ja pyörittele kuutioita siellä. Levitä leivinpaperin päälle uunipellille, paista 225 asteessa n. 5 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti