*Kaupallisen tiedottamisen makua*
Gluteenittomat nakkipiilot ovat täyttävää ja maistuvaa
kesänaposteltavaa – helppo valmistella, valmistaa ja syödä 😊.
Tällä kombinaatiolla maku (Wurstin neljän pippurin makkara) voi olla liian
tymäkkä lapsille, joten piilotettu sisus kannattaa valita syöjiensä mukaan.
![]() |
Wurstin uutuusmakkaroilla ja Vuohelan Herkun valmispiirakkataikinalla saadaan maukkaat nakkipiilot ☺. |
Päätin testata tässä yhteydessä Vuohelan Herkun gluteenitonta piirakkataikinapohjaa.
Tähän mennessä tuntuu, että olen testannut kaikilta gluteenittomien tuotteiden
valmistajilta kaikki mahdolliset valmistaikinat. Täytyy sanoa, että tämä saa
kyllä kehuja – vaikka en siitä piirakkaa tehnytkään 😊.
Taikina on yllättävän hyvä käsitellä, kunhan se on hieman jääkaappikylmä ja
käyttää apuna gluteenittomia jauhoja. Suosittelen 😊.
Nakkipiilot (G + L)
10 kpl
- 2 pkt Vuohelan Herkun valmispiirakkataikinaa
- 2 pkt Wurstin neljän pippurin makkaraa
- Cheddar-juustosiivuja (L)
- 1 kananmuna voiteluun
- Seesaminsiemeniä noin kourallinen
Ota taikina ajoissa sulamaan jääkaappiin ja pyri
käsittelemään sitä mieluummin hiukan kylmänä kuin huoneenlämpöisenä. Ota avuksi
muotoiluun gluteenittomia jauhoja. Kauli taikinasta pitkulaisia kolmioita, jos
haluat tehdä juustosarvien muotoisia nakkipiiloja. Aseta 1-2 juustosiivua kaulitulle
kolmiolle, lisää makkara ja rullaa kiinni; aloita leveästä päästä. Leikkaa makkaroiden
päihin halutessasi ristiviillot. Voitele munalla ja ripottele seesaminsiemenet
päälle. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
![]() |
Nakkipiilot ovat helppoa naposteltavaa ☺. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti