kotiliesi

tiistai 21. elokuuta 2018

Lihaisat juustotikut


Tästä helppo ja maistuva tarjottava mihin tahansa peruskekkereihin, joissa ei turhaa pönötystä kaivata! 😊 Rehellistä makkaraa ”voikuoressa” juustoraasteella höystettynä. Onnistuvat varmaan grillissäkin, vielä kun sesonki on päällänsä 😊.



Lihaisat juustotikut (8 kpl)


  • Pieni paketti voitaikinalevyjä
  • 8 makkaraa (tässä lämminsavustettuja raakamakkaroita 4 kpl ja barbados-nakkeja 4 kpl)
  • 1 dl Cheddar-Gouda -juustoraastetta
  • Muna voiteluun
  • Pinnalle seesamin siemeniä


Kauli taikinalevyt pitkiksi (n. 30 cm) ja leikkaa taikinapyörällä kahtia – yhdestä levystä tulee kaksi pitkulaista kappaletta. Taita varovasti nämäkin kahtia pitkittäissuunnassa ja kierrä makkaroiden/nakkien ympärille. Voitele munalla ja ripottele päälle juustoraaste ja seesaminsiemenet. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.



Rehellistä liharuokaa, joka taatusti maistuu nirsoillekin! ☺

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti