Taas mennään teemalla ’kerätään jämät jääkaapista ja yhdistetään
vuoassa’. 😊 Eikä konseptissa ole mitään vikaa –
veikkaan, että aika moni toteuttaa samaa periaatetta! Nyt kokeiluvuorossa oli
hieman erikoisempaa, mutta kuitenkin melko tavallista.
Pakastimessa oli
pyörinyt puolen kilon pussi pyttipannua ja paketillinen valmiiksi kuutioituja
nakkeja. Perustoteutus olisi heittää ne pannuun, mutta ideaa voi viedä vähän
pidemmälle ja tehdä pyttismunakuppeja 😊. Eli kokoat jääkaapista (tai mistä vaan)
kaikkea perus-jämä-hässäkkää, yhdistät ne joko yhdessä isossa vuoassa tai
sitten muffinssipellillä. Rikot muutaman munan, sotket joko veden tai kerman
kanssa, kaadat hässäköiden niskaan. Sitten mausteet ja juustoraaste. Ja lopuksi
uuniin. Niin erilaista, mutta helppoa ja kivaa vaihtelua! 😊
Pyttismunakupit (n. 20 kpl)
- Valmis pussi pytti- tai lihapullapannnua (500 g)
- 1 nakkipaketti
- 4 munaa
- 2 dl kermaa (tai vettä)
- 2 dl juustoraastetta
- 1 tl suolaa
- 1 tl pizzamaustetta
Voitele muffinssivuoan kolot tai kokonainen uunivuoka.
Kuutioi nakit ja sekoita pyttipannupussin sisällön kanssa. Jaa tasaisesti
muffinssivuokiin. Vatkaa munat ja kerma (tai vesi). Kaada päälle. Ripottele
mausteet. Raasta juusto ja levitä lopuksi jokaisen pyttishässäkän päälle. Kypsennä
uunissa 200 asteessa 20-25 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti