Rapeakuorista gluteenitonta makeaa helposti syötävässä koossa?
Kyllä vaan! 😊 Näihin voi halutessaan lisätä vaikka marjoja,
omppupaloja tai mitä vaan. Itse kun en sattumista ja kylkiäisistä oikein piittaa
niin tämä toimii vallan hyvin myös ilman!
Gluteenittomat minimuffinssit 8 kpl (L)
- 1 kananmuna
- ¾ dl sokeria
- ½ dl maitoa (L)
- ½ dl maitojauhetta (L)
- ¾ dl juoksevaa margariinia (L)
- 1,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
- ½ dl perunajauhoja
- 1 tl kardemummaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- Pinnalle halutessaan raesokeria
Vaahdota muna ja sokeri. Lisää mukaan maito, margariini sekä
keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina ja nostele lusikalla
muffinssivuokiin. Pinnalle voi ripotella raesokeria, mutta toimii ilmankin.
Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes ovat saaneet väriä pintaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti