Jos rieskaleivän määritelmäksi riittää, että leipä on ohutta
ja sitä ei ole nostatettu hiivalla niin tällä mennään! 😊 Tässä ei ole perunaa eikä vehnää, mutta toisaalta
hapantuotteena kermaviiliä ja koostumuksen parantamiseksi juustoraastetta ja
pari kananmunaa. Suht ohuita uunipellille taputeltuja lätysköjä, tarviiko enempää
selostaa? 😊 Ainiin, toki gluteenittomana!
Gluteenittomat rieskat (n. 10 kpl)
- 4 dl gluteenitonta jauhoseosta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 2 dl juustoraastetta
- ½ dl öljyä
- 1 prk kermaviiliä
- 2 kananmunaa
Yhdistä kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää öljy,
kermaviili ja munat, sekoita nopeasti. Taputtele pyöreitä lätysköjä uunipellille,
käytä apuna jauhoja. Voitele munalla, pistele haarukalla ja sihtaa vielä vähän
jauhoja päälle. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.
Tein näitä tänään, aivan taivaallisia <3
VastaaPoista👍😊😋
PoistaTuli tosi hyviä, kiitos reseptistä!
VastaaPoistaKiva kun onnistui ja maistui! 😊👍
VastaaPoista