perjantai 19. huhtikuuta 2019

Helpot gluteenittomat pääsiäismuffinssit


Pääsiäisen aikaan ei ole pulaa leivontavinkeistä! 😊 Voi väkertää kakkuja, leivonnaisia, pullia, muffinsseja, piirakoita, torttuja … Ja yhdistää niihin jotain pääsiäisteemaa kuten asianmukaisia värejä, suklaamunia, pääsiäiskarkkeja … Jos jostain syystä et vielä ole tarttunut näihin aiempiin ehdotelmiin niin tässä yksi helppo tekele; ja jos oikein haluat mennä sieltä missä aita oli ennen matalin (nyt sitä ei enää edes ole 😊) niin osta valmiita kaupan muffinsseja tai pullia ja koristele ne geeliväreillä, nonparelleilla ja suklaamunilla. Hyvää pääsiäistä! 😊

Pääsiäismuffinssit (G + L)

      36 kpl

100 g voita (L)
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl kaakaojauhetta
2 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 dl maitoa (L)

Koristelu

Nonparelleja
Valmista koristelugeeliä
Suklaamunia


Sulata voi ja mittaa kulhoon kaikki kuivat aineet, sekoita. Riko joukkoon kananmunat ja lisää maito. Lisää voi joukkoon ja sekoita koko massa tasaiseksi. Jaa muffinssivuokiin täyttäen noin 2/3 muffinssivuoasta. Paista muffinsseja noin 12-15 minuuttia 175 asteessa.

Kuorruta jokainen muffinssi haluamallasi värillä. Lisää nonparellit ja suklaamuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti