kotiliesi

tiistai 21. toukokuuta 2019

Gluteeniton tortillakakku



Mitäpä tästä sanoisi juuri muuta kuin että hauska, erilainen ja maukas tarjottava melkein mihin tahansa tilaisuuteen 😊. Nopea valmistaa ja täytteet voi valita mielensä mukaan – ja niitä ”jääkaapin jäämistöjä” voi ihan hyvin käyttää tähän. Gluteenittomat tortillat eivät kalpene vehnästen rinnalla; nämä Moilasen tortillalevyt ovat kaikin puolin toimivia maultaan ja koostumukseltaan.

Soossi valmistuu kätevästi jauhelihasta ja valmiista tacokastikkeesta. ☺

Laita irtopohjavuoan pohjalle ensimmäinen tortillalevy, siihen päälle soossi ja ...

... siihen päälle juustoraaste ja taas uusi tortillalevy. Toista tätä kaavaa pari kertaa. ☺

Erilainen tapa valmistaa tortilloista jotain - ja vastaavasti ei-niin-sotkuisa tapa syödä niitä. ☺


Gluteeniton tortillakakku


  • 4 kpl gluteenittomia tortilloja (Moilas Gluten-Free)
  • 1 prk valmista tacokastiketta (tulisuusaste medium, valitse oman kestokyvyn mukaan 😊)
  • 200 g jauhelihaa
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 4 dl juustoraastetta


Kypsennä jauheliha. Lisää joukkoon valmis tacokastike, kuumenna hetki. Raasta juustoraaste (jos et ostanut valmista raastetta). Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Laita pohjalle yksi tortilla. Levitä päälle jauheliha-tacokastiketta ja ripottele juustoraastetta. Laita taas päälle yksi tortilla ja sitten kastiketta. Jatka kunnes viimeiseksi tulee tortilla, siihen päälle kirsikkatomaatit, hieman kastiketta ja juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti