 |
Lisää kuvateksti
|
Mitäpä tästä sanoisi juuri muuta kuin että hauska, erilainen
ja maukas tarjottava melkein mihin tahansa tilaisuuteen 😊.
Nopea valmistaa ja täytteet voi valita mielensä mukaan – ja niitä ”jääkaapin
jäämistöjä” voi ihan hyvin käyttää tähän. Gluteenittomat tortillat eivät
kalpene vehnästen rinnalla; nämä Moilasen tortillalevyt ovat kaikin puolin
toimivia maultaan ja koostumukseltaan.
 |
Soossi valmistuu kätevästi jauhelihasta ja valmiista tacokastikkeesta. ☺ |
 |
Laita irtopohjavuoan pohjalle ensimmäinen tortillalevy, siihen päälle soossi ja ... |
 |
... siihen päälle juustoraaste ja taas uusi tortillalevy. Toista tätä kaavaa pari kertaa. ☺ |
 |
Erilainen tapa valmistaa tortilloista jotain - ja vastaavasti ei-niin-sotkuisa tapa syödä niitä. ☺ |
Gluteeniton tortillakakku
- 4 kpl gluteenittomia tortilloja (Moilas Gluten-Free)
- 1 prk valmista tacokastiketta (tulisuusaste medium, valitse
oman kestokyvyn mukaan 😊)
- 200 g jauhelihaa
- 10 kirsikkatomaattia
- 4 dl juustoraastetta
Kypsennä jauheliha. Lisää joukkoon valmis tacokastike,
kuumenna hetki. Raasta juustoraaste (jos et ostanut valmista raastetta). Vuoraa
irtopohjavuoka leivinpaperilla. Laita pohjalle yksi tortilla. Levitä päälle
jauheliha-tacokastiketta ja ripottele juustoraastetta. Laita taas päälle yksi
tortilla ja sitten kastiketta. Jatka kunnes viimeiseksi tulee tortilla, siihen
päälle kirsikkatomaatit, hieman kastiketta ja juustoraastetta. Paista 200
asteessa noin 10-15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti