torstai 19. joulukuuta 2019

Helppoa joululeivontaa x 4


Jos vielä mietit mitä leipoisit ja alat olla jo pienimuotoisessa paniikissa niin ei hätää - ehkä näistä ohjeista on apua! :) Toisaalta voit olla myös leipomatta yhtään mitään jos vaan kerta kaikkiaan syystä tai toisesta ei pysty ...

Tässä linkit neljään helppoon mutkia oikovaan joululeivontaohjeeseen! :)Nämä helpot joulutorttuset valmistuvat käden käänteessä. Avuksi tarvitset vain muffinssivuokia tai valmiita silikonimuotteja. Kivannäköisiä ja helppo tehdä!


Tästä joulutorttusten ohjeeseen.

Jos haluat sopivasti ihmetteleviä katseita joulunajan kahvipöytään, tässä on vastaus siihen: gluteenittomat poromuffinssit! :)


Tästä poromuffinssien ohjeeseen.Ei, se ei ollut vielä tässä. Joulutortut uudella tavalla, osa miljoona :). Näissä on toteutettu jotain olevinaan omaperäistä visiota laittamalla M&M's karkkeja sekä Omar -kermakaramellejä. Kyllähän neKIN toimivat, ei siinä mitään. Edelleen taattu puheenaihe kahvipöydässä!


Tästä uudenlaisien joulutorttujen ohjeeseen.Joulutorttutikut aprikoosimarmeladitäytteellä maistuvat lapsillekin - ja on helppo ja suht sotkuton syödä! :)

Tästä joulutorttutikkujen ohjeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti