kotiliesi

tiistai 12. toukokuuta 2020

Banaanipannukakku piirakkavuokaan


Ylimääräisiä, jo hieman mustuneita banaaneja? Pellillinen pannaria on ehkä liikaa? Ratkaisu on käyttää banaanit pannukakkuun, jonka taikina on sen verran pieni, että tuotos kypsyy kivasti piirakkavuoassa. 😊 Suut makiaksi kohtuudella. 😊 Toki saa uunipellillisenkin tehdä, jos syöjiä riittää – kai pannarilla aina riittää… 😊


Banaanipannukakku piirakkavuokaan

  • 2 kananmunaa
  • 4 dl maitoa
  • 2 muussattua banaania
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1/2 dl öljyä


Päälle banaaniviipaleita

 

  1. Yhdistä ensin nestemäiset aineet ja vedä sekaisin vaikka blenderillä.
  2. Yhdistä kuivat aineet.
  3. Kaada hiljalleen nestemäiset aineet kuivien joukkoon, koko ajan sekoittaen.
  4. Anna taikinan turvota n. 30 minuuttia.
  5. Viipaloi pannarin päälle banaani (tai kaksi).
  6. Paista 225 asteessa 25-30 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti